Blue 0.2

Beste lezer, wat gaat de tijd toch snel! Voor je het weet is het alweer februari. Dit is er de afgelopen twee maanden ongeveer gebeurt. Veel leesplezier!

De dagen erna ontmoeten Don en ik elkaar erg vaak. We gaan uit eten, we praten veel en hebben het erg leuk samen. Na een week hebben we officieel verkering, ik weet dat het best lang duurde.
Ik merk namelijk dat Don angst heeft voor iets. Hij heeft elke week ander werk, koopt veel verschillende soorten kleding en neemt nooit twee keer dezelfde weg als hij ergens heen moet lopen. Misschien heeft hij wel bindingsangst. Ik hoop van niet, want ik zou graag met hem willen trouwen.

Nadat we een maand verkering hebben en dit ook groots hebben gevierd met zijn tweeën, vertelt Don me dat hij een paar weken weg moet naar het buitenland. Hij heeft namelijk alweer een nieuwe baan. Ik vind het idee helemaal niet fijn, maar ik voelde me ook al een beetje misselijk, dus daarvan zou  het ook kunnen komen. Omdat ik ook wil dat hij gelukkig is, reageerde ik erg enthousiast, maar was het in werkelijkheid dus niet.
De volgende ochtend wordt ik wakker in een leeg bed. Er ligt een briefje op Don’s kussen. Ik kijk naar wat er op staat;

Lieve Ivy Blue,

Ik ben gisteravond niet helemaal eerlijk tegen  je geweest.
Ik ben namelijk vanochtend al vertrokken. Ook duurt de reis wat langer dan ik zei…
Alsjeblieft, vergeef me.

Ik hou van je

Don

Mijn maag draait om en ren naar de WC. Waarom ben ik  zo misselijk geworden van zijn brief? Ik voel me niet goed en lees de brief nog 10x door. Ik weet nu  bijna zeker dat hij  last heeft van bindingsangst. Oh nee.. Mijn maag draait weer om. Als ik terug kom van de WC bel ik mijn dokter en krijg te horen dat ik meteen langs mag komen.

De dokter neemt wat bloed van me af en laat het testen.  De volgende morgen zal hij me de uitslag doorgeven via de telefoon. Dan weet ik wat er precies aan de hand is met me.

Ik wil Don nu bij me hebben! Ik heb hem nodig! Spookt rond in mijn hoofd.

Ben ik ziek, is hij er niet eens voor me. Ik hoop dat hij snel terugkomt. Ik zal het jullie morgen laten weten hoe het met me gaat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s